Adiministratör

 

 

 

 

PPM 1 Trend - Hög risk 0-12 byten /år är en betaltjänst som man prenumererar på årsvis . Detta löper årsvis och kostar 16 kronor i månaden vilket är 192 kronor om året. Ett krav är att du prenumurerar på nyhetsbrevet / abonnemang där det kommer att komma ett lösen för inloggning där lösenordet skickas med i om du väljer att lägga till abonnemang.

Du kan när som helst avregistrera prenumerationen genom att klicka på länken längst ner i nyhetsbrevet och samtidigt upphör då din betaltjänst - abonnemang om du valt detta tillägg. Byter du mailadress måste du själv maila om detta om du valt tillägget abonnemang, samt din gamla mailadress.

Prenumerationen är från 25/12 år 2016 till 25/12 år 2017 och gäller för dig som prenumerar och givetvis för medlemmar i familjen. = Tolv stycken mail med lösenord för PPM 1 Trend, men kan bli färre. Man tecknar sig endast för detta år och ingen återbetalning görs om du väljer att avsluta innan 30/11 2017. Kommer man in under året så drar man av 16 kronor för varje månad som gått från 31/12 år 2016.

"OBS" Du måste vara prenumurat på nyhetsbrevet för denna betaltaltjänst, abonnemang"OBS"

Innan du kan få kommande nyhetsbrev, så måste du bekräfta din prenumeration genom att klicka på länken som skickas ut till din e-postadress, skräppost. Tänk på att bekräftelsen kan hamna i din skräppost.

Pensionsakutens tjänst är inte att likställa med en rådgivning. Portföljernas sammansättning är vid var tid en följd av mina personliga val, utan hänsyn tagen till individuella risker och där jag själv valt att ligga i PPM 1 Trend samt Fritt val 1 offensiv.

Betalningen sker via PayPal, via doneraknappen. Börja att fylla i syfte. = trend, samt belopp och sedan fortsätt. Fyll i dina uppgifter och rätt e-postadress och granska längst ner, gul knapp. Tänk på att betala i tid och gärna senast den 25 i månaden.

 

Frågor, funderingar! Kontakta mig

 

 

 

 

 

Copyright © 2017,